Ah lovely global

Ah lovely global

Postby Arctica » Fri Aug 30, 2013 9:50 am

Seems, now I'm getting the trouble which a few people before me had, the global not working.... I've cleared cache numerous times, restarted, deleted cookies, deleted the password reminder thingy, tried IE, firefox and chrome and each with the same result.

It just gets to the "conncting, please wait..." and thats it... also little note devs you might wanna change the conncting to connecting ;)
Arctica
 
Posts: 159
Joined: Sat May 18, 2013 3:41 pm

Re: Ah lovely global

Postby admin » Sat Aug 31, 2013 1:02 am

This should be fixed, but you may need to clear your browser cache before refreshing the game to connect.
admin
Site Admin
 
Posts: 3340
Joined: Fri Oct 16, 2009 1:06 am

Re: Ah lovely global

Postby Arctica » Sat Aug 31, 2013 9:15 am

It works now :) thanks ^^
Arctica
 
Posts: 159
Joined: Sat May 18, 2013 3:41 pm

Re: Ah lovely global

Postby mystia » Sat Aug 31, 2013 10:20 am

in tried doing all of that but chat is still not working. im not the only one having this problem & never had a problem until new expansion update.
mystia
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 30, 2012 1:26 pm

Re: Ah lovely global

Postby Arctica » Sat Aug 31, 2013 12:46 pm

done it now that the devs said it should be all sorted?
Arctica
 
Posts: 159
Joined: Sat May 18, 2013 3:41 pm

Re: Ah lovely global

Postby mystia » Sat Aug 31, 2013 1:53 pm

yep. no clue what else to do.
mystia
 
Posts: 11
Joined: Fri Mar 30, 2012 1:26 pm

Re: Ah lovely global

Postby admin » Sun Sep 01, 2013 3:30 am

mystia wrote:yep. no clue what else to do.


Did you try clearing your full browser cache then restarting the browser?
admin
Site Admin
 
Posts: 3340
Joined: Fri Oct 16, 2009 1:06 am


Return to Report Bugs