Bug Reports

Bug Reports

Postby admin » Sat Feb 04, 2012 2:50 pm

If you run into a bug in Time World (http://apps.facebook.com/time-world?refpid=pf), please post them in this forum. If possible, please include a screenshot and/or reproduction steps.
admin
Site Admin
 
Posts: 3324
Joined: Fri Oct 16, 2009 1:06 am

Re: Bug Reports

Postby Zhan » Thu Feb 09, 2012 5:23 pm

1) You get double login notifications from friends. i.e. [Username] Login! shows up twice every time someone logs in.
2) Friends not in your galaxy do not show up as green until you hit the friends list icon.
Zhan
 
Posts: 36
Joined: Thu Feb 09, 2012 5:21 pm

Re: Bug Reports

Postby happyhappy » Thu Feb 09, 2012 6:29 pm

Game freezes sporadically; it froze twice in the hour i was playing today, and over 5 times yesterday.
happyhappy
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 08, 2012 4:51 pm

Re: Bug Reports

Postby yaoneyip » Fri Feb 10, 2012 9:40 pm

the player name in other galaxy is yellow but they are your facebook friend
yaoneyip
 
Posts: 8
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:37 pm

Re: Bug Reports

Postby admin » Sat Feb 11, 2012 11:05 am

Thanks for the bug reports folks. We will look into these issues. Happyhappy, can you be more specific on how the game freezes? have you tried upgrading to the latest Flash plugin yet?
admin
Site Admin
 
Posts: 3324
Joined: Fri Oct 16, 2009 1:06 am

Re: Bug Reports

Postby Richard » Sun Feb 12, 2012 12:25 am

Why is it that I can send private messages but I cannot recieve them?
Richard
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 12, 2012 12:17 am

Re: Bug Reports

Postby Jennabation » Mon Feb 13, 2012 12:48 am

Richard wrote:Why is it that I can send private messages but I cannot recieve them?


I also have similar problems; some players are able to send me private messages yet I am unable to reply. When I type and press "enter" the chatbox displays the same error message as if I were to have typed two messages in quick succession, though no message makes it through.
~Jenna<3
User avatar
Jennabation
 
Posts: 11
Joined: Sat Feb 04, 2012 11:02 pm

Re: Bug Reports

Postby mndrew » Fri Feb 17, 2012 6:43 am

Getting "cannot connect, check port 6100" error on both FB and playmage site.
Using current version of Safari with current flash.
mndrew
 
Posts: 10
Joined: Wed Feb 08, 2012 9:36 pm

Re: Bug Reports

Postby admin » Fri Feb 17, 2012 8:33 am

Probably because the server was briefly under maintenance.
admin
Site Admin
 
Posts: 3324
Joined: Fri Oct 16, 2009 1:06 am

Re: Bug Reports

Postby Dragons4unme » Fri Feb 17, 2012 8:01 pm

i was playing tw and i finished chapter 5. i clicked on claim free 20 gems for dw. brought me to dw and made the adobe plugin crash. i didnt get the 20 gems and i cant find the link on tw. player viet
Dragons4unme
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 17, 2012 7:54 pm

Next

Return to Bug Reports

cron